inct.spiratie 2016: data-strategiën voor uitgevers

inct.spiratie 2016: data-strategiën voor uitgevers
23 november, het najaarcongres van inct. Thema dit jaar: data-strategiën voor uitgevers. Een onderwerp dat actueel is en volgens velen de sleutel naar een succesvolle toekomst is voor uitgevers. De eerste sprekers zijn bekend en de aanmeldingen zijn nu open.

Van content naar service, en van service naar data: dat is de weg die uitgevers moeten volgen. Om dat goed te kunnen doen is een data-strategie voor iedere uitgever onmisbaar. Maar wat is een data-strategie, waarom is het zo belangrijk en hoe doe je het dan? Dat zijn de vragen die op 23 november onder meer beantwoord zullen worden.

De eerste sprekers
We zijn druk met het vastleggen van de sprekers en we kunnen de eerste namen al presenteren:
  • Emiel van Bockel, Manager Information Services van het CB: hij is er van overtuigd dat je als uitgever geen data-strategie hebt, je over vijf jaar geen business meer hebt. Een uitdagend verhaal over de toekomst aan de hand van een concreet uitgangspunt. Als reactie op een presentatie eerder dit jaar op Elspeet, schreef Michiel Rigters op Linkedin: Emiel sprak op de Elspeet conferentie 2016 en deed dat zeer overtuigend, met een sterke presentatie, goede voorbeelden en een stelling: je verkoopt je product niet meer er als het geen analytics & tracking heeft. De presentatie zette aan tot nadenken over Big data in het boekenvak en was een sterk programmaonderdeel van de conferentie. Voor wie het toen gemist heeft, Emiel komt op 23 november nog een keer een aanzet tot nadenken geven!
  • Stefan Havik, Directeur Marketing & Advertising Sanoma: Zijn verhaal zal gaan over het monetizen van data. Havik zal delen wat de data-strategie van Sanoma is, hoe men data monetizt, zowel aan de B2B als de B2C kant, en wat de key learnings zijn. Een leerzaam verhaal uit de praktijk.
Aanmelden: het aantal plaatsen is beperkt
De aanmeldingen zijn open! We hebben dit jaar een maximum van 75 deelnemers. Dus wil je zeker zijn van je plaats, meld je dan nu aan
Meer informatie over dit event vind je op de inct.spiratie pagina 
Tot en met 15 oktober is er een early bird tarief: € 325,00, daarna betaalt u € 450,00
(leden van inct betalen € 300,00, zorg dat u ingelogd bent bij het aanmelden!)

IK WIL ME NU AANMELDEN