Feestelijke opening nieuwe werkplek Literatuur Vlaanderen

Feestelijke opening nieuwe werkplek Literatuur Vlaanderen

Literatuur Vlaanderen, de Vlaamse tegenhanger van het Nederlands Letterenfonds, nodigt iedereen uit om de ingebruikname van de nieuwe werkplek mee te vieren.

Met heel veel plezier nodigen we jou uit voor een moment waar we al maanden, zelfs jaren, naar uitkijken: de feestelijke opening van Hotel Dumont, de nieuwe werkplek van Literatuur Vlaanderen en Iedereen Leest. We openen ons huis niet één, maar drie keer:

Op donderdag 28 september komen minister van Cultuur Jan Jambon en Antwerpse schepenen Nabilla Ait Daoud en Annick De Ridder Hotel Dumont officieel openen voor een klein publiek.

Op vrijdag 29 september is het de beurt aan de brede boekensector. We nodigen je die namiddag graag uit van 13 tot 18 uur, met om 14 uur een inhoudelijk programma en aansluitend een receptie. Je bent van harte welkom, graag wel inschrijven via de website van Iedereen Leest.

Op zaterdag 30 september gooien we de deuren van ons huis open voor iedereen. Van 11 tot 17 uur kun je doorlopend Hotel Dumont bezoeken, genieten van literaire animatie, voorleessessies, en vers leesvoer kopen op de befaamde tweedehandsboekenverkoop van Iedereen Leest. Deelname is gratis en je hoeft niet in te schrijven. Kun je er niet bij zijn op vrijdag, dan ben je heel welkom om op zaterdag even binnen te lopen.

Meer informatie en aanmelden op de site van Iedereen Leest.