Yeliz Çiçek wordt nieuwe hoofdredacteur Linda Meiden

Yeliz Çiçek wordt nieuwe hoofdredacteur Linda Meiden

Linda Meiden heeft een nieuwe hoofdredacteur. Yeliz Çiçek (34) begint per 1 januari 2021. Hiervoor was zij adjunct-hoofdredacteur van Glamour en onder meer ook werkzaam voor Vogue, Marie Claire en G-Star.

“LINDA.meiden is fearless, fun en feministisch, een positief platform dat ik hoop te verrijken met mijn enthousiasme, creativiteit en ideeën”, reageert Yeliz op het nieuws. “Ik was dit jaar, mede door corona, al veel bezig met zelfontplooiing en aan het nadenken over wat wil ik en waar wil ik naartoe. Dus toen ik werd gevraagd voor deze functie was ik natuurlijk direct enthousiast. Ik vind LINDA.meiden heel fun, fris en positief en dat ben ik zelf ook. Het is echt een droombaan die bij me past.” Yeliz hoopt verder te kunnen bouwen aan een gigantische en inclusieve community: “Een community die elkaar steunt, motiveert, enthousiasmeert en inspireert.” 

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA. en Net5, is ook enorm blij met de komst van Yeliz. “We zijn ervan overtuigd dat zij met haar ruime ervaring in de tijdschriftenwereld én haar sterke visie op online en social media precies de juiste persoon is die het snelst groeiende millennialmerk van Nederland naar een hoger plan kan tillen.”