Boekenbon genomineerd als Giftcard van het jaar

Boekenbon genomineerd als Giftcard van het jaar

De verkiezing Giftcard van het Jaar 2020 is begonnen. Tot en met 18 november 2020 kunnen consumenten stemmen op hun favoriete cadeaukaart. De Boekenbon is één van de genomineerden. Uiteraard roept de boekensector mensen op om vooral daarop te stemmen. Niet alleen omdat het mooi is om een verkiezing te winnen, maar vooral omdat ze met de Boekenbon de lokale boekhandels ondersteunen.

De cadeaukaart met de meeste stemmen wint de Giftcard van het Jaar Verkiezing 2019. Stemmen kan op de site van de site van Giftcard van het jaar. Naast de hoofdprijs zijn er 12 subcategorieën die elk hun eigen winnaar zullen hebben. Deelnemende consumenten stemmen op de overall-winnaar en kunnen daarnaast zelf bepalen in welke categorie(ën) zij hun stem nog meer willen uitbrengen. De Boekenbon doet mee in de categorie Leisure & Ontspanning.

Om consumenten te stimuleren om de Boekenbon deze competitie te laten winnen, worden ze aangespoord om een screendump van hun stem te maken en die te mailen naar nootenboom@boekenbon.nl. Onder hen verloot de Nederlandse Boekenbon een mooie prijs: een Boekenbon van € 100,-.

De Giftcard van het Jaar Verkiezing is een onafhankelijke consumentenverkiezing die wordt georganiseerd door de BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL). BVCNL is de organisatie voor stakeholders in de Cadeaukaart en belevenissenmarkt. De Vereniging vertegenwoordigt de belangen van de partijen die actief zijn deze markt.