GAU organiseert Zoom-meeting met en over Buchmesse

GAU organiseert Zoom-meeting met en over Buchmesse

Er zal dit jaar geen collectieve Nederlandse stand op de Buchmesse zijn en uitgevers twijfelen nog over hun deelname. De Buchmesse nodigt daarom alle Nederlandse en Vlaamse uitgevers uit voor een online gesprek op vrijdag 10 juli.

De afgelopen weken is er veel overleg gevoerd over Frankfurt 2020, niet alleen binnen de GAU, maar ook door partijen als het Nederlands Letterenfonds en Literatuur Vlaanderen als vertegenwoordigers van een voormalig gastland. De Buchmesse nodigt daarom alle Nederlandse en Vlaamse uitgevers uit voor een online gesprek op vrijdag 10 juli van 10 tot 11 uur om meer informatie te geven, en vragen te beantwoorden over, Frankfurt 2020. Ook u bent welkom!

De Buchmesse zal in een halfuur presenteren wat u moet weten over de editie van 2020: het zal onder meer gaan over de veiligheidsmaatregelen, voorschriften voor de stands en andere vergadermogelijkheden, en ook over de combinatie digitaal/fysiek en de aan-/afwezigheid van Duitse en internationale uitgevers. Daarna is er voldoende tijd voor vragen. 

Middels een mail aan r.stegeman@algemene-uitgevers.nl kunt u laten weten dat u dit online gesprek graag wilt bijwonen. Dan ontvangt u de link naar de vergaderplek in Zoom.