Hebban start boekverkoperspanel

Hebban start boekverkoperspanel

Terwijl Matthijs nog bezig is met inpakken start Hebban.nl met een eigen boekverkoperspanel: De Boeken van de Maand volgens het Hebban Boekverkoperspanel. Voor deze nieuwe artikelreeks vraagt de lezerscommunity boekverkopers in Nederland en Vlaanderen zich aan te melden en maandelijks een kort vragenformulier in te vullen.

In het artikel zullen verrassende (persoonlijke) leestips van boekverkopers worden afgewisseld met succesvolle boeken en inspirerende toplijsten. Ook is er ruimte voor een wisselende column.

Samenkomen kan voorlopig niet meer, maar samenlezen is nog steeds leuk. Hebban is de grootste en succesvolste online leescluborganisator van Nederland en Vlaanderen en biedt – tijdens corona – boekhandels een online alternatief voor de leesclubs die ze organiseren.

De Hebban Crew probeert dan binnen enkele dagen een leesclubspot op te zetten. Om gebruik te maken van deze service hebben alle deelnemers van de leesclub een (gratis) Hebban-account nodig. De coördinator/boekverkoper krijgt het beheer en kan lezers toevoegen en verwijderen en kan zelf artikelen toevoegen.

Schrijf blogs om boeken te tippen

Naast het schrijven van recensies op de boekdetailpagina, kun je via Mijn Hebban (je persoonlijke profielpagina op Hebban) eenvoudig blogs schrijven en publiceren, bijvoorbeeld boekentips voor lezers. Je kunt het betreffende boek koppelen aan je blog, zodat de link naar je blog ook terug te vinden is op de boekdetailpagina. Wil je met meer collega’s aan de slag, dan is er de mogelijkheid om samen een boekenblog te runnen via Hebban spots.