Stefan Hutten nieuwe CCO Audax Groep

Stefan Hutten nieuwe CCO Audax Groep

Audax Groep en Bruna kondigden eind vorig jaar een krachtenbundeling aan. In januari gaf de Autoriteit Consument & Markt toestemming voor het samengaan. Nu is Stefan Hutten benoemd tot CCO van Audax Groep. Stefan gaat bijdragen aan het formuleren en het implementeren van het commerciële beleid over de hele breedte van Audax. Daarbij zal hij ook alle winkels aansturen.

Casper de Nooijer, CEO van Audax Groep: “Met Stefan hebben wij een zeer ervaren manager aan boord. Hij is een commercieel talent.” Hubert de Leeuw, voorzitter van de Raad van Bestuur van Audax Groep: “Stefan is de juiste persoon om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Audax.”

Hutten vervulde eerder (senior) managementposities bij onder andere VNU, Sanoma, Aldipress en Bruna-eigenaar Shared Stories Group. Hij is bedrijfskundige en volgde diverse postdoctorale opleidingen, onder meer aan Universiteit Nyenrode.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/app/current/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php:219) in /var/app/current/inc/core/Error.class.php on line 77 Foutmelding - inct

Foutmelding

LANG_UNDEFINED: curl error 28_ connection timed out after 1000 milliseconds (see https

Mocht je deze fout blijven krijgen, neem dan contact met ons op.

Foutcode: curl error 28_ connection timed out after 1000 milliseconds (see https (news).