Monique Lindzen wordt directeur/uitgever bij Van Duuren Management

Monique Lindzen wordt directeur/uitgever bij Van Duuren Management

Monique Lindzen is met ingang van 1 januari jl. Ina Boer opgevolgd als directeur-uitgever bij Van Duuren Management en Anderz. Beide uitgeverijen maken deel van van Van Duuren Media in Culemborg.

Monique Lindzen was bijna 15 jaar het egzicht van Uitgeverij Thema. Daar stopte zij in 2017. Zij begon toen een nieuw bedrijf, de Contentbouwers, waarbij zij bedrijven ondersteunde om relevante content te creëren en te publiceren. Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is zij terug in de uitgeefbranche. Lindzen wordt ook mede-eigenaar van beide imprints.

"Vanaf 1 januari ben ik directeur-uitgever bij Van Duuren Management en Anderz. Een prachtige uitgeverij en een geweldige kans. Want er is voor mij bijna niets mooiers dan samen met een auteur een boek te maken. Het idee haarscherp krijgen, het schrijfproces begeleiden en net zo lang sparren tot het een boek wordt dat lezers graag willen kopen."

Ina Boer die beide imprints heeft opgezet en ontwikkeld neemt om persoonlijke redenen afscheid. Op Facebook schrijft zij: "Wat een dag! Lang naar uitgekeken en toch ineens heel onwerkelijk en zeker een tikje emotioneel. Samen met Frans heb ik besloten in 2020 te stoppen met mijn werk als uitgever. Tussen de leuke Facebook-momenten in was ik namelijk nog steeds fulltime aan het werk, terwijl Frans al een tijd met pensioen is."