Niels Lodeweges is Mediatalent van het Jaar

Niels Lodeweges is Mediatalent van het Jaar

BMYoung, het platform voor jonge mediamakers heeft Niels Lodeweges (24) uitgeroepen tot Mediatalent van het Jaar 2019. Niels is eindredacteur van EndemolShine’s online gameformat en YouTube-kanaal Legends of Gaming. Het was de eerste keer dat de redactie van BM reikte deze prijs uitreikte.

Niels Lodeweges

Niels begon drie jaar geleden als stagiair bij contentproducent EndemolShine Nederland. Hij bedacht nieuwe formats, castte YouTubers om als Legends deel te nemen, nam de regie op zich, ontwikkelde en lanceerde social media-campagnes en zorgde voor een inhoudelijk goede koppeling tussen het platform en partner vanaf het eerste uur, KPN. Legends of Gaming mag zich nu, met bijna 500.000 abonnees en 100 miljoen views op YouTube, het meest succesvolle gameplatform van Nederland noemen en Niels werd in de slipstream officieel Eindredacteur Legends of Gaming.

BMY Mediatalent van het Jaar

Het BMY Mediatalent van het Jaar kan zowel achter als voor de schermen actief zijn. Hij of zij heeft bewezen een verschil te kunnen maken door uniek te zijn in aanpak, uitvoering of resultaat, laat elke dag zien een grootse toekomst te zullen hebben in de mediawereld en durft anders (vernieuwend, innovatief) te denken.