Kek Mama valt ook in prijzen bij Website van het Jaar

Kek Mama valt ook in prijzen bij Website van het Jaar

Naast de nieuwstitels van DPG Media viel ook Sanoma in de prijzen bij de verkiezing van Website van het Jaar:  KekMama.nl werd verkozen tot populairste Website van het Jaar in categorie Lifestyle. Als beste site in die categorie werd The Perfect Wedding verkozen.

KekMama.nl is het afgelopen jaar enorm gegroeid, naar ruim 561.000 unieke bezoekers en 3,6 miljoen pageviews per maand (NOBO september 2019). Bij de Website van het Jaar-verkiezing kreeg KekMama de meeste stemmen van het publiek.

Trots op de waardering
“Ik ben enorm trots dat het publiek massaal op KekMama.nl heeft gestemd”, aldus hoofdredacteur Helene van Santen. “Dit jaar is KekMama.nl flink gegroeid: niet alleen in bereik, maar de site is ook uitgebreid met het eigen videokanaal Kek Mama TV. Deze prijs is de kers op de taart.”

Kek Mama liet in deze categorie onder meer LINDA., Libelle, AXED, Treatwell en vele anderen achter zich.

The Perfect Wedding verkozen als beste.
De winnaar in deze categorie is The Perfect Wedding. ThePerfectWedding.nl is de meest uitgebreide en bezochte trouw-website van Nederland waar bruiden de tofste ideeën, praktische informatie, de laatste trends, de leukste leveranciers en reviews op een eenvoudige manier kunnen vinden.

Van een uit de hand gelopen afstudeeropdracht tot de grootste trouwwebsite van Nederland! In 2006 onderzochten oprichters Sarah en Lodewijk tijdens hun studie of een online wedding platform succesvol zou kunnen zijn. Ze vonden dat het onderwerp 'trouwen' online enorm onderbelicht was. En hetgeen wat je wel over trouwen kon vinden, was zacht gezegd nogal 'oudbollig'. Hun droom: een wedding site lanceren die aansluit bij het trouwen van nú. En die droom is uitgekomen! Al 11 jaar is dit succesvol koppel bezig om het plannen van een bruiloft zo leuk en makkelijk mogelijk te maken!