Roeland Dobbelaer verlaat Foodlog en start eigen uitgeverij

Roeland Dobbelaer verlaat Foodlog en start eigen uitgeverij

Per 1 september verlaat Roeland Dobbelaer Foodlog als uitgever. Hij heeft vijf jaar Foodlog geholpen bij de uitbouw van de organisatie. Roeland was onder andere betrokken bij de start van het stageprogramma bij Foodlog en de begeleiding van stagiaires.

Hij stond mede aan de basis van de grote congressen en evenementen die Foodlog de afgelopen jaren heeft kunnen ontwikkelen. Onder zijn leiding werden de eerste projectleiders aangesteld en ingewerkt.  

Dobbelaer blijft actief in het fooddomein. Vanaf 1 juli jl is hij mede-eigenaar geworden van Alea Publishers dat EVMI en vakbladen voor onder meer slagers, bakkers, slijters en viswinkels uitgeeft.

De nieuwe uitgeverij Alea Publishers van mediaondernemers en tevens broers Pepijn en Roeland Dobbelaer heeft per 1 juli de Foodbladen van Vakbladen.com overgenomen. De broers werken al langer samen met hun bedrijven, respectievelijk Virtùmedia (uitgeverij van meer dan 30 special interest bladen en vakbladen) en Twin Digital/Twin Media (vormgeving/webdesign en -bouw). Tot de Foodbladen behoren o.a. Bakkers in Bedrijf, Vis Magazine, Vlees+, IJs Magazine, More Than Drinks! en EVMI.

Foodlog en Alea zijn in gesprek over verdere samenwerking op redactioneel en commercieel gebied.