Hoofdredacteur VI reageert op verkoopgeruchten

Hoofdredacteur VI reageert op verkoopgeruchten


Ruesink is duidelijk: "In het Algemeen Dagblad en een aantal regionale kranten verscheen vorige week het bericht dat de eigenaar van VI in gesprek zou zijn over verkoop. Dat is onzin: wij zijn niet te koop. Beter gezegd, niet meer. ​Dat is wat Patrick Swart, directeur van uitgeverij WPG (de eigenaar van VI), ons heeft medegedeeld."

Een opmerkelijke column van de hoofdredacteur die in zijn column verder uitwijdt over het succes van VI waarbij hij en passant het merk ook nog even  als het grootste magazine merk online. Die laatste bewering is nergens te traceren, zeker niet naar de link die Ruesink gebruikt.

Daarna vertelt Ruesink nog iets over de plannen voor de toekomst,  waarbij VI Pro een belangrijke rol speelt: dat moet de betaalde online variant worden. De column is zo positief dat alle geruchten over de verliezen die VI geleden zou hebben bijna overkomen als onware roddels. Het roept de vraag op wie hij met deze column gerust wil stellen, en vooral: waarom?

Ligt aan mij, of klinkt het een beetje als de trainer die zegt dat de directie nog het volste vertrouwen in hem heeft, ondanks de tegenvallende resultaten?

Enfin: voor wie benieuwd is: de column is hier te lezen