​Voetbal International staat in de verkoop

​Voetbal International staat in de verkoop
Voetbal International staat in de verkoop. De uitgever, WPG, zou met twee partijen die interesse hebben inmiddels ook gesprekken hebben gevoerd. Dit meldt het AD.

Voormalig hoofdredacteur Johan Derksen bevestigt dat hij als adviseur betrokken is door de geinteresseerde partijen. Discussie gaan dan ook over de toekomst van VI, weekblad of maandblad en de digitale strategie. WPG onteknt via Patrick Swart trouwens dat er gesprekken gevoerd zijn.

Afgelopen zomer waren er al twee geïnteresseerde partijen in gesprek met WPG. Naar verluidt haakte zowel Boudewijn Poelmann (Postcode Loterij) als John de Mol (Talpa) af nadat zij de cijfers hadden gezien. "Het klopt dat we interesse hadden en in gesprek waren”, stelt Poelmann desgevraagd. ,,Maar over de reden dat we afgehaakt zijn, kan ik niets zeggen, want ik heb een verklaring ondertekend waarin alle inhoudelijke opmerkingen als vertrouwelijk moeten worden beschouwd. Daar moet ik me aan houden." Talpa laat via een woordvoerster weten ‘geen commentaar’ te geven.

Lees verder bij het AD