NU.nl gaat vacaturesite lanceren

NU.nl gaat vacaturesite lanceren
Nieuwssite NU.nl introduceert op 23 oktober NUwerk, dé nieuwe vacaturesite. Het carrièreplatform heeft een groot banenaanbod en een ruime keuze in intermediairs. NUwerk is een samenwerking met bekende vacaturesites als Monsterboard, Randstad, Jobbird en Twiglers.

Het platform heeft als doel de weg naar die ene droombaan zo makkelijk mogelijk te maken. Zo wordt elke vacature maar één keer getoond, dus geen lange lijsten met dubbele vacatures meer. Bieden meerdere intermediairs dezelfde banen aan, dan wordt dit inzichtelijk gemaakt zodat de consument zelf kan kiezen waar hij/zij gaat solliciteren.

Partners
De vacatures worden getoond via een jobfeed die dagelijks wordt geactualiseerd, zodat de nieuwste banen direct zichtbaar zijn. De banen zelf worden aangeboden door de diverse partners van NUwerk. Het carrièreplatform heeft een samenwerking met bekende vacaturesites en intermediairs zoals Monsterboard, Randstad, Jobbird en Twiglers.

Carrière nieuws
Naast de nieuwste vacatures biedt NUwerk relevante nieuwsberichten en artikelen over carrière, werkgelegenheid en banen. Voor de consumenten hét nieuwe platform voor alles rondom werk, voor de partners een nieuwe manier om hun doelgroep te bereiken. "Dagelijks weten ruim 2,1 unieke personen NU.nl te vinden. Middels werkgerelateerde content van NUcarrière zullen wij een deel van deze (latent)werkzoekenden doorverwijzen naar NUwerk. Voor onze partners betekent dit dat de conversie naar applicant relatief hoog zal liggen," aldus Olivier Fornier, projectleider NUwerk.