Nieuwe CEO Noordhoff: Jeroen Kuerble

Nieuwe CEO Noordhoff: Jeroen Kuerble
Noordhoff Uitgevers krijgt een nieuwe CEO: Jeroen Kuerble afkomstig van Sdu. De huidige CEO, Marchien van Doorn, doet een stapje terug maar blijft wel verbonden aan de educatieve uitgever.

In een persoonlijk bericht licht Van Doorn de stap toe: "Eind 2015 heb ik met veel plezier het stokje van mijn voorganger als Algemeen Directeur overgenomen. Sindsdien heb ik, samen met alle collega’s bij Noordhoff Uitgevers, de schouders gezet onder de uitdagingen die de huidige tijd voor ons bedrijf en onze onderwijsmarkten met zich meebrengen. Voor mij is nu een goed moment gekomen om mijn loopbaan bij Noordhoff Uitgevers weer op een andere positie voort te zetten, ingaande per 1 december aanstaande.
 
Bij Noordhoff is de afgelopen jaren de basis gelegd voor de transformatie van een succesvol foliobedrijf naar een toekomstbestendig, wendbaar bedrijf dat blended leeroplossingen aanbiedt aan iedereen die leert. Met de afronding van deze fase maak ik gebruik van een natuurlijk moment om een stap terug te doen en meer balans aan te brengen in mijn persoonlijk leven. Er ligt een stevig fundament voor verdere ontwikkeling en het is goed de volgende fase over te dragen aan een nieuwe generatie."
 
Per 1 december 2017 is Jeroen Kuerble benoemd als Managing Director van Noordhoff Uitgevers; hij zal vanaf dat moment de functie overnemen. Jeroen Kuerble, in zijn vorige baan werkzaam bij Sdu, is een gedreven Managing Director met ruime ervaring in (online) uitgeven en veranderprocessen.