Programma inct.spiratie helemaal rond

Programma inct.spiratie helemaal rond
Het programma van het najaarscongres van inct is helemaal rond. Naast de al vijf vastgelegde sprekers is nu ook de laatste positie in de line-up ingevuld: een specifieke case over social media-monitoring waarbij een kijkje in de keuken wordt gegeven.

Abonnees zijn belangrijk voor Vrij Nederland, maar minstens zo belangrijk zijn nieuwe abonnees. Ward Wijndelts van Vrij Nederland analyseerde samen met Martin Voigt van LexisNexis de sociale platformen waar haar lezers én potentiele lezers actief zijn, om te kijken welke lessen er uit te leren zijn en hoe dit ingezet kan worden om daadwerkelijk een relevante relatie met beide groepen aan te gaan. En dit gaat véél verder dan het tellen van likes en shares.

De thema's van inct.spiratie 2017 zijn customer journey mapping & data strategieën en social media. De andere sprekers zijn: Henri Spijkerboer (Schriftsteller), Jeroen van der Meulen (ECI/Novamedia), René Bego (Mo'Media), Eduard Nandellal (OptimusAd) en Mathieu Dekker (Nederlands Danmstheater). Zij zullen u helemaal bijpraten over de twee thema's, maar daarnaast gaat u op inct.spiratie vooral zelf aan het werk (in samenwerking met uw vakgenoten).

Alle informatie over dit event

Early Bird
Tot en met 30 september kunt u zich nog aanmelden tegen met een korting voor vroege vogels: u betaalt dan slechts € 295,00 (vanaf 1 oktober € 395,00).
Direct aanmelden