inct.spiratie 2017: twee nieuwe sprekers toegevoegd

inct.spiratie 2017:  twee nieuwe sprekers toegevoegd
inct.spiratie 2017 begint steeds meer vorm te krijgen: twee nieuwe sprekers zijn weer aan de line-up toegevoegd: Henri Spijkerboer & Mathieu Dekker.








Henri Spijkerboer
weet alles van customer journey mapping en kan in 20 minuten uitleggen hoe je een goede customer journey map kan maken.
Henri Spijkerboer is contentspecialist met een achtergrond als designstrateeg. Hij helpt organisaties gebruiksvriendelijk, passend en relevant communiceren in tekst en beeld. Hij is vooral geïnteresseerd in het menselijke aspect van zakelijke transacties. Waar zitten gebruikers met hun gedachten, emoties en wensen op het moment dat ze met een merk in contact zijn? Henri geeft een introductie op customer journeys en touch points. Wat is het en wat kun je ermee?


Mathieu Dekker is geen onbekende in de uitgeefwereld: hij werkte onder meer voor NRC en Selexyz. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de online marketing van Het Nederlands Danstheater. Nu horen wij u denken: wat moeten wij als uitgevers met het Nederlands Dans Theater? Dekker zal u op inct.spiratie laten zien hoe dit instituut succesvol is door onder meer de inzet van social media.
Aan de hand van zijn verhaal zult u zelf in staat zijn tips & trucs te halen die u op uw eigen situatie kunt toepassen.

Eerder werden al vastegeld: Eduard Nandelall van OptimusAd en René Bego van Mo'Media. Binnenkort volgen de laatste twee sprekers.

KORTING VOOR VROEGE VOGELS:
U kunt zich nu al aanmelden voor inct.spiratie 2017. Het event vindt plaats op 22 november a.s. op de 23e verdieping van het WTC in Rotterdam: Een event with a view
Tot en met 15 september geldt een korting voor vroege vogels: u betaalt dan € 295,00 
(Na 15-09-2017 is het ledentarief € 295,00 en betalen niet leden van inct € 395,00)

Aanmelden en meer info