Extra spreker aan inct.spiratie toegevoegd: Linda de Leeuw (Malmberg)

Extra spreker aan inct.spiratie toegevoegd: Linda de Leeuw (Malmberg)
Hoewel we dachten dat het programma voor inct.spiratie 2016 rond was, hebben we toch nog een interessant verhaal toegevoegd: Linda de Leeuw van Malmberg komt vertellen hoe zij met behulp van data hun content kunnen verbeteren.

Haar lezing heeft als werktitel: ‘Meekijken in alle werkboeken: het verbeteren van content op basis van analytics’
Met de opkomst van tablets en laptops in de klas vindt er een transformatie plaats in het onderwijs. Deze transformatie biedt nieuwe kansen om het onderwijs te verbeteren. In de voormalige foliosituatie werd content verbeterd op basis van gebruikte werkboeken die een aantal scholen opstuurden. Dit was niet alleen arbeidsintensief en inflexibel, maar ook weinig betrouwbaar vanwege de kleine steekproef. Door de digitalisering kunnen we op anonieme basis met alle leerlingen meekijken. Hierdoor kunnen we continue de content aanpassen en verbeteren​.

Linda de Leeuw is taalkundige en heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken van leesprocessen met behulp van een eye tracker. Tijdens haar promotie bestudeerde ze de relatie tussen leesprocessen en vaardigheden van leerlingen in het basisonderwijs. Ze wil haar kennis van statistiek en leerprocessen inzetten om het onderwijs elke dag een stukje beter te maken. Zo ontwikkelde ze na haar promotie ‘De Leesscan’. Hiermee kunnen leesprocessen in kaart worden gebracht. Daarnaast is ze bij Uitgeverij Malmberg onderdeel van het Learning Analytics team. Eén van de speerpunten is het ondersteunen van uitgevers bij het verbeteren van content op basis van analytics.  

Naast Linda de Leeuw kunt op 23 november luisteren naar:
  • Michel Blaauw (GEA Data)
  • Emiel van Bockel (CB Logistics)
  • Erik van Heeswijk (CleverLions)
  • Ceesjan de Vos (Vakmedianet)
  • Stefan Havik (Sanoma)
  • David Arnoux (Growth Tribe)
U kunt zich tot en met 17 oktober a.s. nog aanmelden tegen het early bird tarief: € 325,00 (daarna betaalt u € 425,00)
Leden van inct betalen altijd de laagste prijs: € 300,00 (zorg dat u bij het aanmelden ingelogd bent!)

Meer informatie & Direct aanmelden