Growth hacking voor uitgevers

Growth hacking voor uitgevers
Na een dagje data-strategieën voor uitgevers sluiten we inct.spiratie 2016 gepast af met een hot topic: growth hacking. David Arnoux van Growth Tribe komt alles vertellen over dit fenomeen en wat je er als uitgever mee kunt.

Growth hacking is absoluut een buzzword, maar wat is de link met data-strategieën? Kort door de bocht: growth hacking is een bijzondere manier om data te verzamelen om vooral online business en conversie te verbeteren. David Arnoux is één van de meest inspirerende sprekers over dit onderwerp, dus een betere afsluiting voor inct.spiratie 2016 kunnen we ons niet wensen. Hij is oprichter van Growth Tribe, een bedrijf dat zich specialiseert in het trainen en ondersteunen van ondernemingen bij growth hacking. 

Op 23 november zullen een groot aantal andere sprekers u helemaal bijpraten over de theorie en praktijk van data-strategieën. Een must voor uitgevers, marketeers, sales manager, hoofden van redactie en iedereen die zich binnen de uitgeverij bezighoudt met online-strategieën.

Komt u ook?
Tot en met 15 oktober kunt u zich aanmelden met een early-bird korting: u betaalt dan € 325,00 i.p.v. € 425,00; leden van inct betalen altijd de laagste prijs: € 300,00. Let op: er zijn slechts 75 plaatsen beschikbaar, dus vol=vol

Meer info & aanmelden