Leer van elkaar

Leer van elkaar
Een congres eindigen met een glaasje whisky, muziek en met het gevoel dat u een zinvolle dag heeft gehad? Dan is inct.spiratie 2015 het event voor u.



inct.spiratie is niet zomaar een congres, het is een event waarbij zowel de sprekers als de bezoekers bijdragen aan het succes van de dag. De sprekers delen hun ervaring en kennis, de bezoekers gaan tijdens de ronde tafel sessies met elkaar in gesprek.

De hele dag heeft tot doel om u als uitgeefprofessional minstens één stap verder te helpen. Verwacht dus geen algemene verhalen waar u eigenlijk niets aan heeft, maar u mag van de sprekers verwachten dat ze u aan het denken zetten en van uw mede-bezoekers mag u verwachten dat ze, net als uzelf, openstaan voor een inspirerend ronde tafel gesprek waarin u van elkaar kunt leren.

De sprekers zijn door ons met zorg uitgekozen, de ronde tafels worden geleid door ervaren gespreksleiders, dus al wat er nog nodig is voor een succesvolle dag, is uw aanwezigheid en participatie.
Het thema dit jaar is 'dwarsdenken & friskijken': laten we een dag lang eens proberen al onze vastigheden te vergeten en los te laten en kijken wat we dan kunnen bedenken.

U kunt alles lezen over de 7 sprekers en het congres op www.inctspiratie.nl.
Tot en met 1 oktober kunt u ook nog profiteren van een vroege vogel korting. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u nu aan voor dit speciale uitgeversevent.