GEA zorgt dat u het optimale haalt uit inct.spiratie

GEA zorgt dat u het optimale haalt uit inct.spiratie
GEA Consultancy zal op het najaarscongres van inct de gesprekken aan de round tables gaan leiden. Met deze samenwerking zorgt inct samen met GEA dat u nog meer kunt halen uit inct.spiratie 2015.

Inct.spiratie bestaat uit twee onderdelen: op het podium zullen de sprekers u met hun verhalen van inspiratie gaan voorzien en aan de tafel kunt u met vakgenoten en collega’s dieper ingaan op het thema van de dag en de onderwerpen die de sprekers hebben aangesneden.

Inct en GEA Consultancy zijn voor de editie 2015 een samenwerking overeengekomen, waarbij GEA de gesprekken aan de round tables zal gaan leiden en ook zorg zal dragen dat alle gesprekken uiteindelijk samengevoegd gaan worden tot een tastbaar resultaat. Na het congres zal de input uit de round tables verwerkt gaan worden tot een publicatie.
Het thema van deze editie is dwarsdenken (en dwarsdoen): de sprekers nodigen u uit om het eens van een andere kant te gaan bekijken.



Op inct.spiratie 2015 spreken onder meer Jan Rotmans, Michiel Buitelaar, Marianne Zwagerman, Marc Jellema, Hans Offringa en Blink Educatie.
Meld u nu aan met de korting voor vroege vogels.