Leden van inct: denk mee over toekomst

Leden van inct: denk mee over toekomst

inct heeft een aantal plannen om het concept verder te verfijnen en verbeteren. Daarom roepen wij onze leden op om mee te denken via een korte enquete.

Het huidige en toekomstige magazine, de kennisbank: inhoud & presentatie en digitale aanpassingen. Deze en nog een aantal thema's zijn onderwerp van onderzoek in onze enquete. Vanzelfsprekend willen wij van leden weten hoe zij over een aantal zaken denken, zodat wij onze plannen zodanig kunnen uitvoeren dat we onze leden zo passend en goed mogelijk blijven bedienen van kennis, kunde en informatie.

We nodigen u dus van harte uit de enquete in te vullen. De link naar de vragenlijst staat hieronder (het kost slechts een paar minuten van uw tijd).
u moet wel ingelogd zijn als lid van inct
 

ZZP'er in Media, uitgeven & communicatie? Let op!

Speciaal voor zzp'ers in media, uitgeven en communicatie hebben we ook een enquete gemaakt om hun mening te horen over een mogelijke nieuwe dienst die we willen ontwikkelen.
Ben je zzp'er in deze branche(s) en wil je meedenken en - praten over dit nieuwe concept, stuur dan een mail aan ons, dan krijg je de link naar die specifieke vragenlijst!