Koninklijke Boom uitgevers ‘launching customer’ voor uitgeefoplossing van Abecon

Koninklijke Boom uitgevers ‘launching customer’ voor uitgeefoplossing van Abecon


Internationaal succesvol
In het uitgebreide selectietraject bleek dat de door Abecon voorgestelde oplossing voor de uitgeefbranche het best voldoet aan de door Boom uitgevers gedefinieerde voorwaarden. De op het Microsoft Dynamics platform gebaseerde add-on wordt ontwikkeld door het Duitse knkPublishing en is in gebruik bij veel andere uitgevers in Europa, Noord-Amerika en Azië.

De eerste stap bij Boom uitgevers is het implementeren van de software bij Edu’Actief. “We hebben de afgelopen maanden een goede indruk van Abecon gekregen. Een team van Abecon-consultants heeft zich vastgebeten in onze branche, in nauwe samenwerking met knkPublishing en Microsoft. De komende periode gaan we samen de schouders onder de implementatie zetten, zodat onze medewerkers eind 2015 live kunnen gaan met de vernieuwde werkomgeving”, aldus John Boom.

Naast ondersteuning van de uitgeefspecifieke processen voorziet de brancheoplossing ondermeer in standaardfunctionaliteit voor het verkopen en distribueren van mediaproducten via verschillende kanalen. Eric van Bost, accountmanager bij Abecon: “Alle werkprocessen en informatiestromen komen samen in één applicatie. Dit zorgt voor compleet zicht op de klant en grip op de contentketen, in combinatie met krachtige business intelligence, samenwerkingsfunctionaliteit en communicatietools. Door het aldus vergroten van de efficiëntie en flexibiliteit wordt de complexiteit en dynamiek van het uitgeefvak beheersbaar.”

 


19 november: inct.spiratie 2014

Het congres voor marketeers en uitgevers


8 topsprekers over marketing & sales in de uitgeverij

Meer info & aanmelden