Boek.be lanceert investeringsplatform voor de boekensector

Boek.be lanceert investeringsplatform voor de boekensector


Ook de financiële wereld is onvoldoende vertrouwd met de specifieke noden van het boekenvak. Daarom richt Boek.be een investeringsplatform op om de sector en de financiële wereld beter met mekaar in contact te brengen.

Binnen het platform zijn specialisten samen gebracht uit verschillende sectoren. Mensen met kennis van zaken die de leden van Boek.be kunnen adviseren en begeleiden bij nieuwe investeringen.

  • Een vertegenwoordiger van PMV/Cultuurinvest.
  • Een vertegenwoordiger van de financiële sector die zijn kennis en ervaring inbrengt. Deze kredietspecialist zal mee op zoek gaan naar de meest optimale financieringsstructuur voor de investeringsprojecten.
  • Een vertegenwoordiger van Agentschap ondernemen. Zij zijn als geen ander op de hoogte van alle mogelijke vormen van van subsidies en financieringsmogelijkheden voor ondernemingen.
  • Een vertegenwoordiger van Boek.be die over de nodige kennis beschikt van het boekenvak.

Het investeringsplatform voor de boekensector heeft twee grote doelstellingen.
1. Het verhogen van de financiële kennis van de sector door de nodige informatie rond oplossingen en mogelijkheden actief ter beschikking te stellen.
2. Het begeleiden van concrete individuele investeringsdossiers: hoe een aanvraag indienen bij de bank?, welke oplossing kiezen?,

Bedrijven uit het boekenvak kunnen bij het investeringsplatform aankloppen voor specifieke informatie over financieringsmogelijkheden. Zij kunnen ook een concreet dossier indienen.
Het investeringsplatform komt maandelijks samen om de ingediende dossiers te bespreken, advies te verlenen en per dossier een pad uit te tekenen voor individuele begeleiding indien nodig.
Boek.be wil met dit initiatief de boekensector ondersteunen in de noodzakelijke vernieuwing en het boekbedrijf helpen om noodzakelijke investeringen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 


19 november: inct.spiratie 2014

Het congres voor marketeers en uitgevers


8 topsprekers over marketing & sales in de uitgeverij

 

Meer info & aanmelden