Boekencentrum lanceert digitaal preekplatform

Boekencentrum lanceert digitaal preekplatform


Nieuwe aanvullingen
De PreekWijzer zal blijvend worden aangevuld met nieuw materiaal, deels uit bestaande uitgaven en deels nieuw ontwikkeld. Ook het doel van Postille – voor elke zondag een preekschets bij een bijbeltekst – blijft binnen de PreekWijzer van kracht.
Hiermee is de PreekWijzer een onmisbare zeer uitgebreide digitale bron voor iedereen die een preek moet voorbereiden.

Redactie
De PreekWijzer staat onder redactie van dr. Ciska Stark (directeur onderwijs en docent aan de PThU Amsterdam), dr. Kees van Dusseldorp (docent homiletiek aan de TU Kampen), René van der Rijst (predikant PKN Haarlem-Noord en Spaarndam) en Hilbrand van Eeken (predikant CGK Delft).

Belangstellenden kunnen zich op www.preekwijzer.nl gratis registreren en zo een maand lang kennismaken met alles wat de PreekWijzer te bieden heeft. Daarna kan men zich erop abonneren voor € 9,95 per maand of € 99,- per jaar

Met de lancering van de PreekWijzer zet Boekencentrum Uitgevers een volgende stap op weg naar digitaal uitgeven. Vorig jaar lanceerde zij al de PastorWijzer, een digitaal platform voor pastoraal werkers en vrijwilligers. In november lanceert Boekencentrum een versie 2.0 van deze website.

 


19 november: inct.spiratie 2014

Het congres voor marketeers en uitgevers


8 topsprekers over marketing & sales in de uitgeverij

 

Meer info & aanmelden