Mybestseller.com lanceert wetenschappelijk publicatieplatform

Mybestseller.com lanceert wetenschappelijk publicatieplatform


Peter Paul van Bekkum, CEO van Mybestseller: “Publoris is uniek omdat het de academische wereld nu ook in staat stelt om gebruik te maken van self-publishing. Tot vandaag moesten wetenschappers hun heil zoeken bij generieke self-publishing platforms.”

Mybestseller verzorgt het platform en alle gerelateerde processen zoals printen, distributie, klantenservice, management informatie. De Gruyter richt zich met dit platform vooral op de jongere wetenschappers die snel en eenvoudig hun publicaties via een hoogwaardig kanaal kunnen publiceren. De auteurs kunnen een beroep doen op professionele ondersteuning tijdens het publiceren. Ook een plagiaatcheck behoort tot de mogelijkheden.

“We bundelen in deze samenwerking onze krachten”, stelt Peter Paul, “De Gruyter met haar sterke positie in de academische wereld, Mybestseller met haar unieke oplossing voor self-publishing. Bij Publoris staat de schrijver meer dan ooit centraal. We bieden de auteurs een – voor de academische wereld – ongekend hoge royalty.”

Met Publoris, kort na de introductie van het journalistieke platform vonjournalisten.de, breidt Mybestseller haar snel groeiende positie in Duitsland verder uit.



19 november: inct.spiratie 2014

Het congres voor marketeers en uitgevers


8 topsprekers over marketing & sales in de uitgeverij

Meer info & aanmelden