Mybestseller.com lanceert een publicatieplatform voor Duitse journalisten

Mybestseller.com lanceert een publicatieplatform voor Duitse journalisten


Mybestseller verzorgt het platform en alle gerelateerde processen zoals printing, distributie, klantenservice, management informatie. De Verlags- und Service-GmbH gaat de ruim 38.000 DJV-leden stimuleren om boeken via vonjournalisten.de te publiceren. De auteurs kunnen nagenoeg kosteloos boeken publiceren en krijgen per verkocht boek een ongekend hoge royalty, van 20 – 50 procent van de verkoopprijs van papieren boeken en tot 70% royalty bij e-books.

“We bundelen in deze samenwerking onze krachten”, stelt Peter Paul, “Bij vonjournalisten.de staat de schrijver meer dan ooit centraal.”

Met vonjournalisten.de verstevigt Mybestseller haar snel groeiende positie in Duitsland. De in Rotterdam gevestigde onderneming biedt als een van de weinige partijen in de wereld self-publishingplatforms voor papieren boeken en ebooks voor derde partijen aan. Dit betekent dat bijvoorbeeld een uitgeverij in hele korte tijd over een self-publishing platform – in de eigen look and feel – kan beschikken. Vonjournalisten.de gaat op 1 november officieel live, maar is nu reeds te benaderen voor geïnteresseerde journalisten.

“Self-publishing is een niet-te-stoppen trend en zal de komende jaren in Europa explosief groeien. Ons concept is de ideale oplossing voor partijen die self-publishing overwegen, vonjournalisten.de is daar een fraai voorbeeld van”, aldus Van Bekkum.
 

19 november: inct.spiratie 2014

Het congres voor marketeers en uitgevers


8 topsprekers over marketing & sales in de uitgeverij

 

Meer info & aanmelden