Historisch Nieuwsblad en Noordhoff Uitgevers gaan samenwerken

Historisch Nieuwsblad en Noordhoff Uitgevers gaan samenwerken


"Docenten kunnen door de link met de actualiteit de geschiedenislessen nóg levendiger maken. Geschiedeniswerkplaats zorgt daarnaast voor een betrouwbare weg naar het eindexamen, en door de combinatie met artikelen van het Historisch Nieuwsblad wordt ook voor een optimale aansluiting met het hoger onderwijs gezorgd", aldus Tessa Schinkel, uitgever van Geschiedeniswerkplaats.

Hoofdredacteur van Historisch Nieuwsblad Frans Smits: "Noordhoff Uitgevers heeft een uitstekende geschiedenismethode voor het voortgezet onderwijs. Wij stellen daarvoor graag onze expertise ter beschikking. Deze samenwerking versterkt ons merk onder geschiedenisdocenten en het biedt een unieke kans om een nieuwe generatie kennis te laten maken met ons prachtige geschiedenismateriaal".

Noordhoff Uitgevers wordt ook partner van de Collegedagen die Historisch Nieuwsblad al drie jaar met succes organiseert. Noordhoff Uitgevers denkt mee over de onderwerpen en zorgt daarmee voor een goede aansluiting op de kerndoelen en eindtermen van het examenprogramma.
Tijdens de komende Collegedagen, waar ook alle docenten geschiedenis welkom zijn, spreken telkens vier tophistorici over één onderwerp dat aansluit bij het curriculum van het voortgezet onderwijs. Aansluitend krijgen docenten onder leiding van methodedidacticus Tom van der Geugten uitleg over de manier waarop ze de verworven kennis direct kunnen toepassen in hun lessen.
 

 

Kom nu naar inct.spiratie 2014

Het congres voor uitgevers en marketeers!

8 topspreker over marketing & sales in de uitgeefbranche

tot 19 september korting voor vroege vogels
Alle info: www.inctspiratie.nl