Jacques Kuyf maakt plaats bij FD Mediagroep

Jacques Kuyf maakt plaats bij FD Mediagroep


Leon van den Boom, voorzitter van de RvC van de FD Mediagroep: "Wij zijn verheugd dat Eugenie van Wiechen de positie van Algemeen Directeur van de FD Mediagroep gaat vervullen. Zij beschikt over de juiste mix van ervaring en vaardigheden om leiding te geven aan deze onderneming. Wij zijn Jacques Kuyf veel dank verschuldigd voor hetgeen hij voor FD Mediagroep betekend heeft. Hij heeft in de afgelopen jaren op een geweldige manier leiding gegeven aan ons bedrijf, dat daardoor een aanzienlijke transformatie heeft ondergaan."

Jacques Kuyf: "De afgelopen 7 jaren heb ik leiding mogen geven aan een van de mooiste mediabedrijven van Nederland. We hebben met veel energie het bedrijf scherp gepositioneerd in een turbulente omgeving. Met de recente deelneming in RedactiePartners en de acquisitie van Company.info heeft de FD Mediagroep nog meer relevantie en betekenis gekregen. Ik ben er trots op dat ik mijn voorzittersrol kan overdragen aan Eugenie."

Eugenie van Wiechen: “De RvC heeft mij gevraagd om Jacques Kuyf op te volgen als Algemeen Directeur. De FD Mediagroep staat er goed voor en ik vind het een mooie uitdaging om het bedrijf verder te ontwikkelen. Ik zie daartoe nog veel kansen. De afgelopen tijd heb ik samen met Jacques leiding gegeven aan de FD Mediagroep en ik heb er alle vertrouwen in dat ik met het directieteam de ontwikkeling in eenzelfde tempo kan voortzetten en vormgeven."
 

INSPIRATIE OPDOEN!? UW UITGEVERIJ TOEKOMSTPROOF!?
Kom naar inct.spiratie 2013: 10 topsprekers over uitgeven & ondernemen
www.inctspiratie.nl