Nederland leest: 'Erik of het klein insectenboek' interactief

Nederland leest: 'Erik of het klein insectenboek' interactief


Luxe editie: Solms'
Naast de gratis bibliotheekpocket, ligt vanaf vandaag ook de luxe editie van Erik of het klein insectenboek, in de boekhandel. Hieraan is een speciale bijlage toegevoegd van Solms' Beknopte natuurlijke historie - het klein insectenboek van Erik - door Alexander Reeuwijk leven ingeblazen. Erik of het klein insectenboek komt uit in een voorlopige totale oplage van 565.000 exemplaren.

Activiteiten Nederland Leest
Naturalis Biodiversity Center in Leiden staat de hele maand november in het teken van Erik of het klein insectenboek. Hier kun je, net als Erik, alle kruipende en vliegende bewoners van Wollewei van dichtbij leren kennen. Bovendien kan iedereen op 30 november gratis naar Naturalis met de bibliotheekpocket.

Op woensdag 13 november lezen bekende Erikken, als Erik van Muiswinkel, Erik de Zwart en Erik de Jong (Spinvis) voor uit Erik of het klein insectenboek in de bibliotheek in Rotterdam.

Op 20 november gaan scholieren uit het hele land onder leiding van Arjen Lubach met elkaar in gesprek over Erik tijdens Nederland Leest Live!, een interactieve online uitzending vanuit de OBA. Maar er is veel meer, kijk voor alle activiteiten op www.nederlandleest.nl/activiteiten.
 

INSPIRATIE OPDOEN!? UW UITGEVERIJ TOEKOMSTPROOF!?
kom naar inct.spiratie 2013: 10 topsprekers over uitgeven & ondernemen
www.inctspiratie.nl