Het failliet van de uitgeverij?

Het failliet van de uitgeverij?
Afgelopen tijd hebben we op de redactie van inct regelmatig berichten ontvangen over faillissementen van uitgevers (of gerenommeerde dienstverleners in onze branche). Dat stemt ons vanzelfsprekend treurig, want naast de persoonlijke drama’s die er uit voortvloeien roept het ook de vraag op: gaat het wel goed met onze branche? Natuurlijk, de crisis speelt een niet onbelangrijke rol, maar dat zal niet de enige reden zijn.
Wellicht is het tijd dat we weer eens een stap terug doen en gaan nadenken over de basisuitgangspunten van onze ondernemingen: “wie zijn we, wat doen we, hoe kunnen we de toekomst tegemoet treden, welke business modellen zijn er en wat kunnen we leren van andere branches.” Laat de buzzwords (tablet publishing, crossmedia/transmedia, digitaal lezen, big data etc.) nu maar even voor wat ze zijn en focus op het ondernemen.

Voor wie behoefte heeft aan een dag reflectie, ‘herbronnen’, brainstormen en  inspiratie, organiseren we op 20 november inct.spiratie. 10 verrassende, spraakmakende en inspirerende sprekers gaan u uitdagen na te denken over het ondernemen in de uitgeefbranche.

Aanmelden/info: u kunt zich nu aanmelden tegen het early bird tarief € 350,00 (tenzij u lid van inct bent, dan betaalt u altijd de laagste prijs, € 300,00). Voor alle info over de sprekers en het aanmeldformulier: klik hier