Line up inct.spiratie compleet

Line up inct.spiratie compleet
Met het vastleggen van Jeroen Verbrugge is de line-up van inct.spiratie 2013 compleet. Verbrugge is managing director van Flex/The Innovation Lab. Hij heeft een bijzondere kijk op innovatie en strategische ontwikkelingen. Volgens hem wordt er teveel gedacht dat je altijd 'out of the box' moet denken, maar hij stelt dat het juist heel inspirerend kan zijn om 'in the box' te denken. Wat hij daar precies bedoelt en hoe het zich verhoudt tot de term Creative Reflexion en wat je daar als uitgever aan zou kunnen hebben, komt hij op 20 november vertellen.

inct.spiratie 2013 is een congress dat de buzzwords dit keer links laat liggen en de focus legt op strategie voor de toekomst: 10 inspirerende visies die de bezoeker uit zijn comfortzone halen en laat nadenken over vragen als wie zijn we als uitgever, waar gaan we naar toe en hoe kunnen we onze toekomst vormgeven. Een must voor iedereen die nu eens echt wil nadenken over de toekomst van uitgeven.
Meer weten en aanmelden: klik hier

(tot en met 16 september kunt u zich nog aanmelden tegen het early bird tarief van € 350,00; leden van inct betalen € 300,00)