Game & muziek industrie: spiegel voor de uitgeefbranche

Game & muziek industrie: spiegel voor de uitgeefbranche
We hebben weer twee zeer interessante en inspirerende sprekers toegevoegd aan de line-up van inct.spiratie 2013: Peter Warman van Newzoo en Wes Wierda van Hogeschool Inholland. Beide zullen inzicht geven in branches die dicht tegen de uitgeefbranche aanliggen.

Als er iemand alles weet over de business- en verdienmodellen in de game industrie, dan is het wel Peter Warman. Warman is CEO en mede-oprichter van Newzoo, een internationaal onderzoeksbureau voor de gaming industrie. Warman is een veelgevraagd spreker over de wereldwijde trends en ontwikkelingen in de gaming industrie. Op inct.spiratie zal hij ons een spiegel voorhouden over de markt zodat de uitgeefbranche kan kijken welke lessen en vooral welke modellen interessant kunnen zijn om over na te denken.

Wes Wierda is onlangs gepromoveerd op verdienmodellen in de muziekindustrie. Zijn verhaal zal zich niet aan de oppervlakte ophouden, hij zal ingaan op de modellen die de muziekindustrie hanteert en hoe die toe te passen zijn in andere segmenten. Een verhaal over de veranderingen in de digitale economie waarmee de muziekindustrie als een van de eersten te maken heeft gekregen.

Meer weten en aanmelden: klik hier