Eerste sprekers inct.spiratie 2013 bekend

Eerste sprekers inct.spiratie 2013 bekend


Dit jaar heeft inct.spiratie een bijzonder thema: uitgeven = ondernemen. In deze tijden wordt van uitgevers het uiterste gevraagd in creativiteit, inventiviteit en innovatiekracht. Kortom: de uitgever van de 21e eeuw moet ondernemen. inct.spiratie wil daarbij helpen. Dat doen we door een aantal sprekers van buiten onze branche te koppelen aan sprekers van binnen de branche. Iedere spreker heeft een inspirerende kijk op een onderdeel van ondernemen: marketing, sales, businessmodellen.

De eerste sprekers zijn inmiddels bekend:
Opening keynote is medievist Erik Kwakkel die zal ingaan op de uitgeefbranche in de Middeleeuwen. Hij zal met ons een blik in het verleden werpen voordat we naar de 21e eeuw zullen kijken. Op het gebied van marketing komt James Veenhoff van Fronteer Strategy zijn visies met ons delen ('Collaborate or Die’) en hij zal gekoppeld worden aan Linda Albers, voormalig commercieel directeur bij AW Bruna. Michael van Everdingen, directeur van de Boekverkopersbond zal een gepassioneerd verhaal houden over de kansen in retail en de gouden toekomst van de boekhandel
De komende dagen/weken zullen er meer namen volgen.

Aanmelden: u kunt zich nu al aanmelden voor dit bijzondere event. Er zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar!
Leden van inct betalen € 300,00 (zorg dat u ingelogd bent bij het aanmelden)
Niet leden kunnen tot en met 15 september profiteren van de early bird korting: zij betalen € 350,00 (na 15-9 betalen niet leden € 500,00)
Meer info en aanmelden