De sprekers op InCTspiratie 2012

De sprekers op InCTspiratie 2012
Bestsellers is waar het deze dagen omdraait. De plekken in de boekhandel zijn schaars en je hebt als uitgever een bestseller nodig. Maar hoe krijg je een bestseller? Is daar eigenlijk wel een vaste regel voor of is het een gelukkig toeval. En hoe zit het met bestsellers in de toekomst? Wat betekent het eigenlijk dat de bestseller van dit moment, 50 tinten grijs, in eerste instantie door de auteur zelf werd uitgegeven? Uitgever Tanja Hendriks van uitgeverij Artemis & Co probeert op deze vragen een antwoord te geven. Zij had met haar uitgeverij een absolute bestseller met Haar naam was Sarah. Daarnaast heeft Hendriks een lange ervaring bij uitgeverijen die bestsellers wisten te scoren.

Samen met nog 9 topsprekers belicht zij de ontwikkelingen en trends in de uitgeefbranche en daagt zij de bezoekers uit na te denken over de toekomst van het vak.
Wilt u ook meedenken? Meld u dan nu aan: als u geregistreerd lid bent van inct, meld u dan via deze site aan (ingelogd!) u krijgt dan 50 euro korting, Nog geen geregistreerd lid? Wordt dan nu lid (gratis en vrijblijvend voor 2012) of meld u aan via de 'oude congressite' www.inctspiratie.nl (en mis de 50 euro korting...)