De sprekers van InCTspiratie

De sprekers van InCTspiratie
Bob van Duuren is niet alleen uitgever/directeur bij de naar hem vernoemde uitgeverij, maar hij is ook de bedenker van Yindo. een dienst waarbij e-boeken 'in de cloud' gelezen en geleend kunnen worden: een soort Spotify voor boeken. Inmiddels heeft ook het CB een vergelijkbare dienst in het leven geroepen. De gedachte dat digitaal lezen dus een verandering teweegbrengt in hoe de lezer content consumeert lijkt gerechtvaardigd. Maar welke verandering(en) en wat is het gevoolg voor uitgevers? Daarover zal Bob van Duuren met u van gedachten wisselen op InCTspiratie 2012

Samen met nog 9 topsprekers belicht hij de ontwikkelingen en trends in de uitgeefbranche en daagt hij de bezoekers uit na te denken over de toekomst van het vak.
Wilt u ook meedenken? Meld u dan nu aan: als u geregistreerd lid bent van inct, meld u dan via deze site aan (ingelogd!) u krijgt dan 50 euro korting, Nog geen geregistreerd lid? Wordt dan nu lid (gratis en vrijblijvend voor 2012) of meld u aan via de 'oude congressite' www.inctspiratie.nl (en mis de 50 euro korting...)