De sprekers van InCTspiratie

De sprekers van InCTspiratie
Tim Scholte zwaait de scepter bij Metro Nieuws en is een van de mensen achter het samengaan met Sp!ts (TMG). Scholte heeft een duidelijke en uitgesproken visie op het medialandschap, op het organiseren van uitgeverijen en op geld verdienen op het web. Over al deze zaken zal hij op InCTspiratie komen spreken op 21 november a.s. (laat u niet in verwarring brengen door onderstaande video, Tim had in de haast geen tijd een 2e take op te nemen). Scholte is iemand die niet terugdeinst voor een ferme uitspraak zo hier en daar.

Samen met nog 9 topsprekers belicht hij de ontwikkelingen en trends in de uitgeefbranche en daagt hij de bezoekers uit na te denken over de toekomst van het vak.
Wilt u ook meedenken? Meld u dan nu aan: als u geregistreerd lid bent van inct, meld u dan via deze site aan (ingelogd!) u krijgt dan 50 euro korting, Nog geen geregistreerd lid? Wordt dan nu lid (gratis en vrijblijvend voor 2012) of meld u aan via de 'oude congressite' www.inctspiratie.nl (en mis de 50 euro korting...)