PodcastAds van start

PodcastAds van start

Het online advertentienetwerk PodcastAds is officieel van start gegaan. De startup concentreert zich op het ontwikkelen van commerciële proposities rondom premium podcasts en innovatieve audio-on-demandproducties van onder meer merken, uitgevers en audio-influencers.

Het netwerk dat geheel geautomatiseerd online advertenties uitserveert in en rondom audio-content werd onlangs nog verkozen tot winnaar van Nederlands MediaNetwerk Startup Competitie 2020. “Dit is met name te danken aan ons partnernetwerk en de sterk groeiende behoefte van marketeers om audio-on-demand tot een vast onderdeel van hun mediamix te maken. Bij (podcast)uitgevers ziet oprichter Jan-Willem Borsboom tegelijkertijd een grote behoefte om de eigen audiocontent te gelde te maken door oplossingen zoals PodcastAds.

“Op basis van onze ervaring met het bouwen en onderhouden van adnetwerken zoals DoubleClick, AdLINK, Response Republic en Affilinet zijn we met PodcastAds in staat om beide marktpartijen op hun wenken te bedienen”, aldus Borsboom, die eerder onder meer werkte voor Improve Digital, Radio 538 en GroupM.

Jan-Willem Borsboom is ook één van de sprekers op inct.spiratie 2020 (zomer-editie) op 24 juni