Sdu Uitgevers wint aanbesteding Officiële Elektronische Publicaties

Sdu Uitgevers wint aanbesteding Officiële Elektronische Publicaties


Sdu Uitgevers heeft in de aanbesteding de voorkeur gekregen boven twee andere inschrijvende partijen. Het aanbestedingsproces heeft plaatsgevonden in de vorm van een concurrentiegerichte dialoog en heeft bij elkaar bijna 1 jaar geduurd. Het nieuwe contract heeft een totale looptijd van 6 jaar met een optie tot verlengen van 4 jaar en vervangt daarmee de huidige afspraken van Sdu Uitgevers met de Staat over de publicatie van Officiële Publicaties.

Met het winnen van deze aanbesteding verstevigt Sdu Uitgevers de komende jaren haar positie op het gebied van dienstverlening rondom E-Government. Sdu Uitgevers is ook sinds 2002 de leverancier voor de Rijksoverheid voor de dienstverlening rondom het Basis Wetten Bestand en levert daarnaast E-Government oplossingen voor de locale overheid onder de naam Sdu Information Solutions.

Sam van Oostrom, CEO van Sdu Uitgevers: "Deze vorm van dienstverlening past naadloos in onze businessfocus op digitale dienstverlening voor onze klanten. Bovendien is de Rijksoverheid een klant waarmee wij als Sdu Uitgevers al sinds jaar en dag een goede professionele samenwerking hebben en zijn we verheugd deze samenwerking de komende jaren verder te kunnen voortzetten en uitbouwen."