Klopotek: Nu ook in Frankrijk

Klopotek: Nu ook in Frankrijk


"Dat alle inspanningen van ons bedrijf om de beste software-oplossing voor deze bedrijfstak te bieden succes hebben gehad, wordt onder meer aangetoond door de opmars van onze contracten-, rechten- en royalty’s software, die nu wordt gebruikt door meer dan 250 toonaangevende nationale en internationale uitgevers. Het plan is deze software nu ook te gaan implementeren bij vooraanstaande Franse uitgeverijen."
Ulrich Klopotek stelt verder dat "op het ogenblik in Duitsland meer dan 70% van de verkoop-royalty's wordt berekend met Klopotek."

De Klopotek best-practice bedrijfsprocessen zijn ontwikkeld en in de loop der jaren verbeterd met hulp van internationale klanten en bieden derhalve een solide fundament voor nieuwe versies. In de Franse versie wordt nadrukkelijk rekening gehouden met alle nationale wettelijke en fiscale regels en met de specifieke behoeften van de lokale markt.

Het Franse business team, dat is gevestigd is in het nieuwe kantoor in Parijs (tussen vele belangrijke Franse uitgevers, op de prestigieuze Rue de Rennes), is volledig geoutilleerd voor het leveren van hoogwaardige systemen en ondersteunende diensten aan alle uitgevers van Frankrijk.

De Klopotek software-oplossing is beschikbaar voor in-house installaties, maar ook als een pre-geconfigureerde SaaS-versie (Software as a Service), die wordt gehost in professionele datacenters en 24/7 kan worden geraadpleegd via het internet. Alle configuratiefuncties zijn specifiek voor de Franse taal en voor de eisen van de markt.