Bindinc. koopt Gids.tv

Bindinc. koopt Gids.tv

Bindinc. neemt Gids.tv over van Kompas Publishing. Met de acquisitie groeit het bereik van Bindinc. naar 8 miljoen unieke bezoekers: consumenten die op zoek naar iets interessants om te kijken op televisie of de streamingdiensten.

Versterking advertising en inzichten

De aankoop van Gids.tv, waaronder ook de aanverwante apps en social kanalen, versterkt de positie van Bindinc. op de advertentiemarkt. Bindinc. groeit op het gebied van native en programmatic advertising en adverteerders krijgen extra opties op het gebied van video advertising. Het grote verzamelde bereik van onze platforms levert unieke data op over de interesses, kijkvoorkeuren en doelgroepen van Nederland.

Digitale gidssegment compleet

Gabrielle de Jong, CEO van Bindinc., “De aankoop van Gids.tv biedt Bindinc. de kans om samen met onze bestaande platforms TVgids.nl en Binge.nl het gidssegment in Nederland te beheersen. Met deze stap halen wij sneller onze groeidoelstellingen in digitaal bereik en advertentie-inkomsten. De acquisitie zorgt daarnaast ook voor een belangrijke toevoeging aan de data die de basis vormt voor onze insights voor videobedrijven en adverteerders.”

Foto door Nothing Ahead via Pexels