Laagdrempelig een app: AppLease

Laagdrempelig een app: AppLease


Volgens Paul Gremmen, directeur van RedactiePartners, wordt hiermee voor veel organisaties de drempel verlaagd. "Een beetje app kost al gauw 30.000 euro. Zonder onderhoudscontract en updates. Dat is ineens heel veel geld, zonder dat het rendement echt duidelijk is. Daarom hebben wij dit model ontwikkeld."

Vanaf 500 euro per maand kunnen bedrijven nu een eigen app leasen. Geheel afgestemd op hun look & feel en functionele wensen. RedactiePartners biedt daarvoor 3 pakketten. De klant heeft de keuze om uit modules te kiezen. Zo kan het gewenste pakket worden samengesteld.

De modules bestaan uit de noodzakelijke functies waaraan een app moet voldoen. Zoals nieuws, social media, een overzicht van diensten en producten, contact en aanvraagmodules, verzoek tot informatie, store locator en moodfilms.

Het leasecontract duurt 36 maanden. "Na die termijn behoudt de klant de app, maar zitten er geen kosten meer aan", aldus Gremmen. "We bieden dus een zeer aantrekkelijk tarief. Maar ook allerlei extra benefits. Zo krijgen klanten doorlopend technisch onderhoud en ieder kwartaal een gebruikersrapportage."

Daarnaast ontvangen bedrijven ieder jaar een gratis nieuwe module uit het pakket. Ook worden er jaarlijks nieuwe modules aan het pakket toegevoegd. "En de moodflim is naast de app ook te gebruiken op websites en bij seminars, congressen, beurzen en evenementen."