Sdu versterkt positie met overname Rechtsorde

Sdu versterkt positie met overname Rechtsorde


Door de overname van Rechtsorde is Sdu Uitgevers in staat haar positie op het terrein van content integratie versneld te ontwikkelen. De uitgeef- en (redactionele) proceskennis van Sdu Uitgevers dragen bij aan de noodzakelijke en voortdurende doorontwikkeling van Rechtsorde met als doel de dienstverlening aan haar klanten te optimaliseren en verder uit te bouwen .

Sdu Uitgevers garandeert de onafhankelijkheid van de informatievoorziening aan bestaande en nieuwe klanten van Rechtsorde. De objectieve doorzoekbaarheid en presentatie van de in de Rechtsorde-portalen opgenomen content en de bescherming van gegevens van klanten, uitgevers en andere aanbieders, staan hierbij voorop.

"Met de overname van Rechtsorde zetten we een belangrijke stap om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag van onze klanten naar geïntegreerde oplossingen voor de ontsluiting van de interne en externe content waarmee zij hun beroep uitoefenen. Tevens stelt de bij Rechtsorde aanwezige kennis op het gebied van informatieontsluiting ons in staat om onze online producten nog beter te laten aansluiten bij de wens van de klant.", aldus CEO Sam van Oostrom.