CB biedt extra leveringen rond de feestdagen

CB biedt extra leveringen rond de feestdagen

Rond sinterklaas en kerst kan een extra levering van CB een welkome aanvulling zijn. Nederlandse boekhandels kunnen in december kiezen voor extra leveringen op zaterdag. Aanmelden kan tot en met 17 november.

Extra leverdag op zaterdag

Wie op vrijdag of zaterdag grote volumes bestelt via de 24-uursservice van CB kan een extra leverdag op zaterdag 2 en/of 23 december aanvragen. De extra leverdag(en) kosten € 122,- per dag. Op zaterdag 2 en 23 december levert CB tot 14.00 uur.

Black Friday, Cyber Monday en Sinterklaas

Black Friday valt dit jaar op 24 november en op maandag 27 november is het Cyber Monday. Door extra drukte kan het voorkomen dat een bestelling later geleverd wordt, dus bestel op tijd. 5 december valt dit jaar op dinsdag. CB adviseert om sinterklaasbestellingen uiterlijk dinsdag 28 of woensdag 29 november door te geven.

Retouraanvragen voor 2023 uiterlijk 6 december indienen

Retouren die tot en met woensdag 6 december binnekomen bij CB worden gegarandeerd nog in 2023 verwerkt. Afhankelijk van het moment van ontvangst en algehele drukte in de retourverwerking kan de afhandeling van retouren die later binnekomen doorschuiven naar het nieuwe jaar.

 

Foto: Marjon Besteman via Pixabay