Edu-Suite en Cambridge University Press & Assessment gaan samenwerken bij de distributie van digitale educatieve producten

Edu-Suite en Cambridge University Press & Assessment gaan samenwerken bij de distributie van digitale educatieve producten

Edu-Suite, een toonaangevende aanbieder van educatieve softwareoplossingen, en Cambridge University Press & Assessment, een wereldwijde leider in de publicatie en ontwikkeling van lesmateriaal en examens die in meer dan 170 landen worden gebruikt, verheugen zich op de aankondiging van hun samenwerking. Met ingang van het huidige schooljaar zal Cambridge via het licentiekantoor van Edu-Suite de licenties van haar digitale educatieve producten distribueren in de Nederlandse onderwijsmarkt.

Deze strategische samenwerking betekent een belangrijke stap voorwaarts voor scholen die de methodes van Cambridge gebruiken. Door middel van single sign-on structuren zullen zij gemakkelijk toegang krijgen tot het hoogwaardige lesmateriaal van Cambridge. Jessica Hagemeijer, vertegenwoordigster van Cambridge in Nederland, kijkt reikhalzend uit naar de samenwerking en zegt: "Deze samenwerking met Edu-Suite is een belangrijke mijlpaal in onze inspanningen om de wensen van scholen te vervullen. Het stelt ons in staat om onze educatieve methoden op een geïntegreerde en toegankelijke manier aan te bieden via de ELO’s van onze klanten."

Marco ter Voorde, Business Development Manager van Edu-Suite, benadrukt dat het distributieproces volledig volgens de eck-standaarden is ingericht, en voegt hieraan toe: "We zijn verheugd om samen te werken met Cambridge en te zorgen voor een naadloze integratie van hun digitale educatieve producten via ons platform. We zijn er trots op dat we niet alleen aan de huidige eck standaarden voldoen, maar ook voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen, zoals de in ontwikkeling zijnde Edu-V standaard."

Het is belangrijk om op te merken dat Cambridge haar huidige distributiepartners nadrukkelijk heeft geïntegreerd in het ontwikkelproces. Jessica Hagemeijer benadrukt dat dit een belangrijk aspect is, gedreven door langdurige relaties en het vertrouwen dat zij in hun partners hebben. Marco ter Voorde sluit zich hierbij aan en voegt toe: "Het is geweldig om te zien dat Cambridge de waarde van samenwerking en partnerschap erkent. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit met zich meebrengt en kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking."

Edu-Suite en Cambridge University Press & Assessment zijn verheugd over de toekomstige mogelijkheden van deze samenwerking. Samen streven ze naar het leveren van hoogwaardige educatieve oplossingen die scholen ondersteunen in hun missie om de beste leerervaringen voor leerlingen en docenten te bieden.