Techsite WANT versterkt zich met Apple-platform One More Thing

Techsite WANT versterkt zich met Apple-platform One More Thing

Mediahuis Nederland laat weten dat techwebsite WANT voortaan ook het Apple-platform One More Thing omvat. De techsite richt zich nu al op innovatie, gadgets en wetenschap en biedt voortaan ook snelle en complete berichtgeving over de producten van Apple.

Applefans kunnen al sinds 2001 op One More Thing terecht voor de recensies over de nieuwste producten, tips voor de beste apps en alles over de iPhone, Mac of Apple Watch. De Apple-liefhebbers van One More Thing kunnen nu terecht op de Apple-pagina van WANT.

WANT is het platform voor liefhebbers van alles rondom wetenschap, tech en popcultuur. Het biedt tijdloze verhalen, reviews, uitgebreide video’s en een eigen podcast, Freakin’ Nerds.

Testen in Cupertino

Door het combineren van WANT en One More Thing biedt WANT de lezers nu een groot en compleet platform op het gebied van technologie, popcultuur en wetenschap. Dat Apple al de interesse had van de WANT-redactie, blijkt wel uit de review van de langverwachte Vision Pro, die hoofdredacteur Mark Hofman mocht testen tijdens de lancering in Cupertino. Ook volgt de redactie uiteraard weer het grote Apple-event in september. 

“Dat One More Thing en WANT samengaan, betekent het begin van een nieuw tijdperk, waar we erg enthousiast over zijn”, zegt Mark Hofman. “Deze fusie maakt de identiteit van WANT compleet. We kunnen nu de verhalen van Apple en andere bedrijven blijven vertellen en unieke content blijven maken. Met One More Thing als versterking en een gloednieuwe website tillen we WANT naar een hoger niveau. We willen hiermee vooroplopen op het gebied van dagelijkse tech-ontwikkelingen.”

900.000 techliefhebbers

Adverteren op WANT is relevant voor ieder merk dat de zichtbaarheid wil vergroten onder techliefhebbers. Met WANT bereik je op dit moment zo’n 900.000 techliefhebbers per maand. De bezoekers van WANT hebben naast interesse in tech ook interesse in onder meer auto’s, motoren, klussen, wetenschap, techniek, sport, beleggen en sparen.