Nieuwe speciale site voor e-boeken

Nieuwe speciale site voor e-boeken


Met als startpunt een demonstratiedag op zaterdag 5 maart, bij Plantage Benissimo in Rotterdam. Daar komt het 'e-boek promotieteam' (www.eboekpromotieteam.nl) tussen 12:00 en 17:00, om alles te vertellen over e-boeken.

Onderdelen van deze samenwerking zijn
- een compleet eigen e-boekenwebsite met als naam: www.eboekenplein.nl . Het is mogelijk om via de website informatie over e-boeken te krijgen, maar ook om boeken te kopen.
- een prachtig assortiment e-boeken in de boekwinkel. Hiermee kan Benissimo actief in staat zijn haar klant op de winkelvloer e-boeken aan te bieden en te verkopen.

Hubert van Belois van Benissimo:
"Het gaat allemaal harder dan ook ik heb verwacht. Iedere dag voer ik gesprekken met klanten over e-boeken en de toekomst. Er wordt door meerdere partijen hard gewerkt maar in de contacten met Bronboek heb ik gemerkt dat zij zeer snel in staat zijn onze huidige wensen op het gebied van e-boeken in te vullen. We hebben daarom besloten nu door te zetten en echt een oplossing te willen bieden aan onze klanten".

Bart van der Sluijs van Bronboek:
"Naar mijn mening is de rol van de boekwinkel zwaar onderbelicht in het e-boeken verhaal. Dit is vreemd omdat de grootste groep boekenlezers van de generatie is, die nog niet of liever niet op internet kopen. Deze klanten willen persoonlijk geholpen worden in de boekwinkel. Vandaar dat we ook verschillende oplossingen hebben om de e-boeken in de winkels te gaan verkopen."