TomTom sluit deals met bedrijvengidsen

TomTom sluit deals met bedrijvengidsen


TomTom heeft overeenkomsten gesloten met de volgende partijen: De Telefoongids & Gouden Gids (Nederland), Gelbe Seiten (Duitsland), Opplysningen (Noorwegen), Lokaldelen (Zweden), De Gule Sider (Denemarken) en Truvo (Belgie, Portugal and Ierland).

Lucien Groenhuijzen, Managing Director van TomTom Places: "Het sluiten van deze overeenkomsten markeert een belangrijke mijlpaal in het verbeteren van onze producten. Het biedt bedrijven nieuwe manieren om hun klanten te bereiken. Door samen te werken creëren we voordelen voor zowel onze partners als onze eindgebruikers."

TomTom Places maakt het makkelijker voor gebruikers om hun bestemming te selecteren op basis van naam, categorie, product of merk. TomTom Places biedt bijzonder accurate en volledige resultaten en verstrekt daarmee alle relevante informatie die nodig is om een bestemming te kiezen en te bereiken.
Bedrijven kunnen hun vindbaarheid in TomTom zoekresultaten verbeteren. Deze mogelijkheid om zich beter te profileren zal geboden worden via onze bedrijvengidsen partners en via places.tomtom.com