Audax complementeert hoofdredactionele team

Audax complementeert hoofdredactionele team
Visser is al ruim 10 jaar werkzaam bij Audax Publishing binnen de Vriendin redactie waarvan de laatste 2 jaar als chef redacteur. Ook heeft zij de afgelopen maanden als hoofdredacteur ad interim gefunctioneerd na de ontstane vacature bij Vriendin.

Robert van der Sanden thans verantwoordelijk voor Girlz! zal zich als hoofdredacteur volledig richten op het Fashion & Beauty cluster van Audax met de titels Glossy en AvantGarde. Daarnaast is hij onlangs tevens
benoemd tot Projectmanager Business Development waarbij hij de verantwoordelijkheid heeft over o.a. alle custom-publishing activiteiten alsmede de commerciële specials.

Met deze benoemingen is het hoofdredactionele team van Audax Publishing compleet nadat eerder dit jaar Frank Poorthuis (ex Parool) is aangetrokken als hoofdredacteur van het opinieweekblad HP/De Tijd, Marc van der Linden naast zijn hoofdredacteurschap van Royalty tevens is toegetreden tot de hoofdredactie van het weekblad Weekend en Marieke Hoogendijk is benoemd tot hoofdredacteur van het maandblad STARS.