Aftellen naar InCTformatie (1): Plenair programma, de ochtend

Aftellen naar InCTformatie (1): Plenair programma, de ochtend


De speciale opening keynote zal gehouden worden door Cornelis Smaal, verantwoordelijk voor de Corporate Finance afdeling met een focus op Entertainment & Media en Private Equity bij PWC. Hij zal ingaan op wat een uitgeverij eigenlijk waard is, hoe die waarde bepaald wordt en natuurlijk hoe die waarde verhoogd kan worden.
Rob Does, directeur Mediatest, zal voor de vierde keer de resultaten van de InCT Innovatiemeter presenteren. Dit jaarlijkse onderzoek naar het gevoel van innovatie in de uitgeefbranche wordt door Mediatest in samenwerkingmet InCT uitgevoerd.
Jaap van Loon, directeur ThiemeMeulenhoff en voorzitter van de Groep Educatieve Uitgeverijen vanhet NUV, zal ingaan op de toekomst van educatief uitgeven. De uitdagingen veranderingen zorgen dat zij zal moeten veranderen van een in zichzelf gekeerd ontwikkelbedrijf in een naar buitengerichte onderneming. Hoe dat moet en welke problemen men tegenkomt, zal Van Loon in zijn lezing laten zien.

U komt toch ook?
InCTformatie is het congres voor uitgevers, met meer dan 20 topsprekers uit binnen-en buitenland. Het is ook een ideale gelegenheid om met collega's en vakgenoten bij te praten.
Meer informatie en aanmelden: www.inctformatie.nl